Blog članak koji je napisao Aleksandra Martinović

Bilo kom na svetu

Evo kako da pišete blog postove brže - 12 neobičnih načina

Pre dve nedelje kada sam seo i počeo da pišem svoj prvi blog post za Hubspot, bio sam rešen da zasijam. Perfekcija je bila jedina opcija. Počeo sam tako što sam filtrirao svaku reč kroz desetine hiljada pretraživača, birajući samo one dobre za moj članak. Šest sati kasnije, moj članak je bio odličan. Osećao sam se sjajno! Ali, pre nego što sam mogao da zatvorim svoj laptop i spakujem se, broj na dnu mog dokumenta me je otreznio. Napisao sam samo 300 reči. To je 50 reči po satu. Shvatio sam da sam jedva "zagrizao" suštinu svog posta. Kako ću tek uspeti da ga završim na vreme?!

Tipična priča jednog čoveka koji piše blog postove za veb.

Sigurna sam da ste iskusili nešto slično. Pisanje je teško. Potrebno je vreme za izradu sadržaja, ali to ne znači da nije moguće pisati brže.

Heneke Dustermaat kreirala je infografik koji vam može pomoći da pišete brže. Na osnovu svog bogatog poslovnog iskustva i nekoliko napisanih knjiga, ona i dalje primenjuje sopstvene savete.

Dakle, ako želite da naučite i usvojite najbolje navike za kreiranje kvalitetnog sadržaja, pogledajte sledeći infografik.

Srećno vam (brzo) pisanje!

žkako-da-pisete-_23374575_32af87bfb2c9f222b91ee67a7c6f048604ac8eaf.png

Preuzeto sa sajta blog.hubspot.com

[ Izmenjeno: utorak, 28. novembar 2017., 21:47 ]