Pomoć za Pretraži kurseve

Upravljanje vremenom maj 2018

Vreme je najznačajni resurs koji imamo. Kroz istoriju su ljudi pokušavali da vrte kazaljke unazad, neki i unapred, ali bezuspešno. Možemo samo da ga pratimo, gledamo kako prolazi pored nas, pokušavamo da se uklopimo u njegovu prirodu, ali to je četvrta dimenzija koja čini ovaj svet. U današnjem svetu prepunom informacija, oni koji uspešno upravljaju svojim vremenom su uspešni ljudi. 

Detaljnije o ovom kursu možete pročitati na strani Kurs: Upravljanje vremenom. 

Svaki učesnik dobija sertifikat o savladanom kursu. Detaljnije kako se radi na našim seminarima možete pogledati ovde.

Izrada prezentacije maj 2018

Jedna od osnovnih veština savremenog čoveka je veština prezentovanja. Nebitno da li se prezentuje neko poslovno rešenje, da li je u pitanju edukacija ili ideja u društvu ili predstavljate sebe ... to morate raditi samo na jedan način - KVALITETNO. 

Na žalost, danas živimo u svetu loših prezentacija. Maksimalno se trudimo i fokusiramo na našu stručnost i kada dostignemo određeni nivo i pozovu nas na konferenciju da izložimo svoju struku, desi se da lošom prezentacijom sve upropastimo. Nije malo slučajeva da nastavnik zbog loše prezentacije uništi svoje predavanje ili nastup. Ono što moramo znati je to da smo prezentacija MI. Nikakavi PowerPoint ili animacije i efekti neće zameniti nas kao prezentera odnosno nosioca prezentacije. Naravno, ne smemo zanemariti ni vizuelnu podlogu koja je u kombinaciji sa dobrim prezenterom ključ uspeha. 

Detaljnije informacije o ovom seminaru možete pronaći na sledećem linku ... 

Svaki učesnik dobije sertifikat u savladanom kursu. Detaljnije kako se radi na našim seminarima možete pogledati ovde ...

Predavač: Zoran Milojević