Žena i Po

 

Ko je Žena i Po?

Ako su vas slagali da je Žena i Po, žena koja ima višak kilograma, baš su vas slagali!

Evo ko je i kako funkcioniše Žena i Po!

Ona često živi dva života, a nekad ne stiže da uživa ni u jednom. 24 h je premalo za sve njene obaveze, planove i snove. Ponekad zaboravi kako se gubi vreme, pa ljudi oko nje moraju da je podsećaju kako se to radi. Ponekad je previše umorna da bi marila za frizuru, ali zato uvek mari za ljude koje voli. 

Kako je nastala Žena i Po?

Sigurno ste čuli za priču o ženama koje sve postižu u životu, uspešno žongliraju između porodice i karijere. To su žene koje se ne boje da zgrabe sve one što im život pruža, spremne su da ozbiljno rade i postignu sve ono o čemu su maštale. Žene koje osmele da pođu tim putem, često nailaze na niz "prepreka" i nemaju puno vremena da se posvete samo sebi. Zbog toga često maštaju o odmoru na pustom ostrvu, makar nekoliko dana :) Zato smo rešli da iznesemo na videlo sve ono sa čime se suočava savremena zaposlena žena, prikazujući u našim tekstovima, fotografijama i ilustacijama sve one slatke svakodnevne muke. A i da vas malo nasmejemo, što da ne :)

Čim ovo čitate i vi ste na dobrom putu da postanete ŽenaiPo ... pa pogledajte ovaj algoritam ispod ... ako se pronalazite u nekim delovima ... sigurni smo da ćemo se družiti, jer za vas imamo svašta nešto lepo :) 

  BESPLATAN vodič za jutro 

 

 

Ako želite da vidite kako da preživite dan bez kašnjenja, ostavite nam svoj imejl, a mi ćemo vam poslati BESPLATAN vodič za ceo dan u inboks.

Niste sigurni kako da se organizujete?

Koliko je teško biti Žena i po?

Jedan dan traje samo 24 časa :(

Poslednja izmena: sreda, 28. mart 2018., 11:16