Idi na glavni sadržaj

Kontakt

Za sve informacije i pitanja možete nas kontaktirati na:

 Imejl: info@okc.rs 

 Putem fejsbuk stranice 

 Putem instagram profila   

Autori kurseva

Nevena Nikolić

Nakon završenog Filozofskog fakulteta u Beogradu, Nevena, kao diplomirani pedagog radi na različitim radnim mestima u Beogradu i Boru. Dobija prvi posao najpribližniji struci u Boru i počinje da radi u ustanovi "Mozaik" - društvo za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama. 

Profesionalnu karijeru u struci započinje 2013. godine radom u Tehničkoj školi u Boru kao stručni saradnik. Tokom dve godine rada u školi stiče iskustvo u radu pedagoga u srednjoj školi i iskustvo tokom realizacije projekata. Učestvovala je u implementaciji i realizaciji projekata "Škola bez nasilja" sa komponentom prevencija rodno zasnovanog nasilja i na zajedničkom projektu EU-CoE "Regionalna podrška inkulzivnom obrazovanju u Jugoistočnoj Evropi" (http://pjp-eu.coe.int/en/web/inclusive-education/home). Sarađuje sa neformalim insitucijama i na njihovim projektima, uključujući facilitaciju debate u okviru projekta "Diskriminacija žena u radnom pravu".

Svoju profesionalnu karijeru podiže na jedan novi i inovativni nivo septembra 2016. godine kada počinje da radi u Obrazovno kreativnom centru. Počev od posla asistenta za razvoj sistema i rada na platformi za učenje Moodle, preko superviziranja kurseva, postaje autor i moderator na kursu Kreiranje i moderacija obuka. U svetu neformalnog obrazovanja spoznaje snagu IT sveta u kojem se danas nalazimo. Tokom rada u Obrazovno kreativnom centru posećuje mnoge konferencije iz oblasti IT-a i obrazovanja, te tako i nastaje ideja za onlajn kurs Kreiranje i moderacija obuka, koji objedinjuje profesionalnu orijentaciju i permanentno obrazovanje i usavršavanje sa današnjim potrebama i inovacijama.

Kontakt: nevena@okc.rs

 

Vladimir Stanković Deda

Mr Vladimir Stanković, rođen 11.09.1969.god. u Boru. Oženjen predivnom ženom, otac dvoje dece, Luke i Maše - najveće bogatstvo kojim se diči i hvali! Živi u Boru, a prethodno u Beogradu, Nišu, Prištini i još nekim gradovima Evrope i Afrike. Bor toliko voli da ga koristi i u imenu bloga… Vlasnik i autor DEDABOR bloga i www.lepiprimeri.com. Prosvetni radnik i strastveni tviteraš.

 

 

 

Zoran Milojević

Trenutno radi na poslovima edukatora, odnosno učitelja, nastavnika, direktora i menadžera, zatim istraživača i roditelja. Iako mu je ova poslednja uloga najvažnija, u svim ostalim potpuno uživa. Uživanje u poslu ima i svoju cenu, jer ne razlikujete kada radite, pa mu se desi da 24h provede u kancelariji. 

Kroz nekoliko velikih stranih projekata, dobio je puno toga, a najviše mi je ostao globalni pogled na formalno i neformalno obrazovanje, komunikacija sa ljudima, saradnja u timovima i svest da svet pokreću sitnice. Učio je školu u provinciji, završavao fakultet u većoj provinciji, radio u najvećoj provinciji na Balkanu, malo putovao po drugim obrazovnim sistemima, ali uvek negovao bazu odakle je sve krenulo. Sve je krenulo kroz vaspitanje i prave moralne vrednosti, pa je tu i nastavio da razvija novi tim koji radi na globalnim idejama i koji uživa u poslu kao i on.

Malo više o meni na... milojeviczoran.wordpress.com 

 

Vojislav Jotović

Vojislav Jotović, diplomirao grafički dizajn na Visokoj školi strukovnih studija - Beogradska politehnika. Za grafički dizajn zainteresovao se posle osnovne škole, kada upisuje srednju grafičku školu. Tamo nije naučio šta sve podrazumeva dizajn, pa zbog toga upisuje Visoku politehničku školu. Ima 33 godine i 15 godina radnog iskustva, što oflajn, što onlajn. Uspešno je realizovao obuku za grafičke dizajnere u okviru projekta IT preduzetništvo, pa mu ne manjka ni predavačkog iskustva. Aktivan na frilens (freelance) platformama, kao što su Freelancer.com, DesignCrowd.com i Upwork.com.

Kontakt: v.jotovic@gmail.com
Aleksandra Martinović

Aleksandra je diplomirala pedagogiju na Filozofskom fakultetu. Nakon nekoliko poslova, počinje da radi u školi, gde se suočava sa birokratijom formalnog sistema obrazovanja. Ubrzo shvata da previše papirologije i nekreativno mesto za rad nisu njena budućnost i okreće se informacionim tehnologijama i postaje asistent za razvoj sistema u Obrazovno kreativnom centru. Kao asistent za razvoj sistema za onlajn učenje, nalazi način da se obrati prosvetnoj sceni Srbije i napravi neku razliku, pa dobija priliku da uređuje i bude supervizor onlajn seminara za prosvetne radnike. Nakon godinu dana rada u neformalnom sistemu obrazovanja postaje i autor i realizator kursa o upravljanju vremenom. Ponekad napiše neki blog post, radi jogu i puno čita.

Kontakt: aleksandra@okc.rs

 

 

 

Lazar Ranđelović

Lazar radi na poziciji Asistent za razvoj sistema, a svoj prvi blog počeo je da piše sa 16 godina. Lazar ima samo 23 godine, ali je ozbiljan i profesionalan, kao da ima višegodišnje iskustvo. Osim što radi na pociziji asistent za razvoj sistema, Laza pravi sjajne video materijale i radi kao urednik na portalu usavrsise.com. Obožava sve što ima veze sa sportom, prirodom, ekologijom i turizmom. Ribe u horoskopu.

Kontakt: lazar@okc.com 

Katerina Pajić

Katerina Pajić, diplomirani sociolog. Studije zavrsila na Filozofskom fakultetu, Univerziteta u Nišu. Radi u sektoru obrazovanja. Nastavnik je predmeta sociologija, ustav i prava građana i građanskog vaspitanja. Autor je elektronskog interaktivnog prirucnika za sociologiju, u pripremi. Osim u obrazovanju drugih, aktivna je i u samoobrazovanju.

Kontakt: katerinapajic@gmail.com 

 

 

 

 


Blogeri


Marija Stojanović Petkovski

Diplomirala novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Radila u redakciji Blica, 24 sata i Telegraf.rs. Pisala za štampana izdanja i sajtove, a povremeno obavljala i posao urednika sajta. Redakciju zamenila privatnim preduzetništvom, pa se danas bavi content marketingom. PR konferencije o internet preduzetništvu WebDan. Glavna urednica regionalnog veb-magazina Hotelijeri.com. Suvlasnica i direktorka agencije Content House, koja se bavi kreiranjem web sadržaja.

Tina Marković

Tina je diplomirala na fakultetu Tehničkih nauka u Novom Sadu, smer saobraćaj i transport. Ima raznolika interesovanja, od travel bloga do špedicije. Trenutno radi kao asistent logistike u špediterskoj firmi, i jedan je od urednika sajta usavrsi.rs.  Pored toga stiže da piše i uređuje svoj blog. Njena pasija su putovanja i kupovina. Njena omiljena rečenica je: " Od ponedeljka počinjem da vozim bicikl".

Kontakt: tina@usavrsise.rs

Sanja Tomić

Master filolog iz oblasti filoloških nauka (srbistika). Radi kao nastavnik srpskog jezika u osnovnoj školi. Omiljeni delovi posla su joj dramska sekcija, književno stvaralaštvo i svi oblici rada koji dozvoljavaju slobodu izražavanja, kreativnost i maštu. Rođena u godini Černobiljske katastrofe u gradu zlata, bakra i najveće zagađenosti u Srbiji gde i danas živi. 

Kontakt: sanja.bosijok@gmail.com

Vizuelni identitet

 

Nikola Blažević

Kao mali stalno trpeo kritike od roditelja zbog toga što je ukrašavao zidove soba. U mladosti rešava da se bavi rudarstvom, jer mu svet na površini nije izgledao lepo obojen. Bavio se štampom i pripremom za štampu, sve dok nije shvatio da opipljive stvari nisu njegov poziv i nastavio dalje sa neopipljivim. Možete ga naći na 99design.com i na znanjeivestine.com.

Kontakt: blazzevic@gmail.com

Za sve dodatne informacije:

Fejsbuk ...

Instagram ...

Sajt ...

info@okc.rs

Pozdrav!

Poslednja izmena: ponedeljak, 28. maj 2018., 13:30
Nazad