Onlajn kurs: Upravljanje vremenom

Osnovne informacije o kursu

Trajanje kursa: 15 dana

Autor i moderator kursa: Aleksandra Martinović, dipl. pedagog

Vreme koje je potrebno izdvojiti: 2 - 3 sata nedeljno

Cena: 2 500 dinara (ukoliko niste zadovoljni u prvih 5 dana kursa, vraćamo novac)

Upravljanje vremenom

... sve o planiranju i organizaciji vremena

Nakon kursa svaki učesnik koji uspešno realizuje kurs, dobija sertifikat o završenom kursu. Osim sertifikata, steći ćete neophodna znanja da napravite plan rada, izmerite svoj utrošak vremena i bolje se organizujete, kako poslovno, tako i privatno.

Naša onlajn učionica organizovana je tako da sadržaje prolazite sopstvenim tempom i u svoje slobodno vreme (ne morate biti u određeno vreme na kursu). U našoj onlajn učionici niste prepušteni sami sebi, jer postoje moderatori koji vam sve vreme trajanja kursa stoje na raspolaganju. Više ne morate da se pitate da li ste na dobrom putu, da li nešto što radite dobro ili ne, jer moderatori su tu da vam daju povratne informacije o vašem radu. Svoje znanje moći ćete da proverite uz pomoć zadataka, vežbi i testova. Da biste u karijeri mogli da napredujete, pored osnovnih veština, neophodno je da razvijate i meke veštine, a pogotovo veštine koje se tiču organizacije i planiranja.

 

Onlajn kurs podeljen je u 3 teme, koje se hronološki nadovezuju jedna na drugu:

  • Uvod u psihologiju kašnjenja - ovo je sadržaj koji mislimo da poznajemo i većina misli da im je apsolutno jasno zašto ne stižu da obave sve obaveze na vreme. Ali tek kada dobro istraže i analiziraju svoje navike, moći će da prepoznaju uzroke i ometače rada, kao i kako da se izbore sa tom navikom.
  • Organizacija vremena - ovde učimo kako da analiziramo svoje vreme. Dobra analiza vašeg vremena daće vam bolji uvid u to kako trošite svoje vreme, a za to smo namenili određene internet alate koji vam mogu pomoći pri organizaciji vremena. Sigurno ste mnogo puta pravili svoj raspored i plan, ali ovde ćete to raditi posebnom metodologijom, a vaš rad pratiće moderator.
  • Metode i tehnike upravljanja vremenom - u ovoj temi radimo konkretne alate za upravljanje vremenom, predstavljamo načine kako da napravite plan rada, dajemo konkretne instrumente za upravljanje vremenom.

Aleksandra Martinović

Aleksandra je diplomirala pedagogiju na Filozofskom fakultetu. Nakon nekoliko poslova, počinje da radi u školi, gde se suočava sa birokratijom formalnog sistema obrazovanja. Ubrzo shvata da previše papirologije i nekreativno mesto za rad nisu njena budućnost i okreće se informacionim tehnologijama i postaje asistent za razvoj sistema u Obrazovno kreativnom centru. Kao asistent za razvoj sistema za onlajn učenje, nalazi način da se obrati prosvetnoj sceni Srbije i napravi neku razliku, pa dobija priliku da uređuje i bude supervizor onlajn seminara za prosvetne radnike. Nakon godinu dana rada u neformalnom sistemu obrazovanja postaje i autor i realizator kursa o upravljanju vremenom. Ponekad napiše neki blog post, radi jogu i puno čita.

Koja znanja na računaru zahteva ovaj kurs?

Nisu potrebna napredna znanja, dovoljno je da koristite internet pretraživač i imejl komunikaciju. Sve ostalo se uči na samoj obuci. 

Šta mi je potrebno da bih pohađao kurs?

Za pohađanje ovog kursa dovoljno je da imate internet konekciju i vaš imejl.  

Da li mogu kurs da pratim putem mobilnog telefona?

Da pratite lekcije i rešavate testove možete, ali da uradite sve zadatke, nećete moći preko telefona. Savetujemo da to radite preko računara. 

Da li u tačno vreme moram da budem za računarom kako bih pratio lekcije?

Ne, ovaj kurs nije tako koncipiran. Sistem je tako podešen da pristupate kada god želite i koliko vremena imate na raspolaganju. Na obuci nisu video lekcije, već je kombinacija teksta i multimedijalnog sadržaja, koji možete pregledavati kad god želite.

Da li ću moći da pristupam lekcijama i nakon završetka kursa? 

Da, i nakon završetka kursa, biće vam dostupni svi materijali sa kursa.

Poslednja izmena: četvrtak, 14. juni 2018., 10:46