Onlajn kurs: Upravljanje timovima

Osnovne informacije o kursu

Trajanje kursa: 25 dana

Autor i moderator kursa: Katerina Pajić, dipl. sociolog

Vreme koje je potrebno izdvojiti: 2 - 3 sata nedeljno

Cena: 4 000 dinara (ukoliko niste zadovoljni u prvih 5 dana kursa, vraćamo novac)

Upravljanje timovima

... sve o timskoj komunikaciji i vođenju timova

Nakon kursa svaki učesnik koji uspešno realizuje kurs, dobija sertifikat o završenom kursu. Osim sertifikata, steći ćete neophodna znanja da napravite plan rada, izmerite svoj utrošak vremena i bolje se organizujete, kako poslovno, tako i privatno.

Bilo da ste produktivniji kad radite u timu ili individualno, ovaj kurs će vam pomoći da razvijete nove interpersonalne veštine, koje su ključne za uspeh u karijeri. Ukoliko otvarate firmu, pokrećete startap, lansirate novi proizvod na tržište, biće vam potreban tim koji ume da rešava probleme, umesto da ih stvara. Ovaj kurs će unaprediti vaše poslovanje, vašu komunikaciju u kancelariji, ali i povećati vašu produktivnost.

Naša onlajn učionica organizovana je tako da sadržaje prolazite sopstvenim tempom i u svoje slobodno vreme (ne morate biti u određeno vreme na kursu). U našoj onlajn učionici niste prepušteni sami sebi, jer postoje moderatori koji vam sve vreme trajanja kursa stoje na raspolaganju. Više ne morate da se pitate da li ste na dobrom putu, da li nešto što radite dobro ili ne, jer moderatori su tu da vam daju povratne informacije o vašem radu. Svoje znanje moći ćete da proverite uz pomoć zadataka, vežbi i testova. Da biste u karijeri mogli da napredujete, pored osnovnih veština, neophodno je da razvijate i meke veštine, a pogotovo veštine koje se tiču organizacije i planiranja.

 

Onlajn kurs podeljen je u 5 tema, koje se hronološki nadovezuju jedna na drugu:

  • Šta je tim? – U ovoj temi saznaćete kako su društvene i ekonomske promene uticale na to da postajemo produktivniji u timu, šta čini jedan dobar tim i kako da postanete deo dobrog tima.
  • Stvaranje produktivnog tima – U ovoj temi razumećete kako nastaje tim koji funkcioniše. Saznaćete koje sve uloge u timu postoje, a moći ćete i da se testirate i proverite koja uloga vama najviše pristaje.
  • Vođenje tima – U ovoj temi naučićete kako se nositi sa liderstvom. Kroz razne situacije pokazaćemo sve izazove i probleme sa kojima se lideri suočavaju, ali daćemo i rešenja za iste. Sem toga, u ovoj temi vas očekuje i kratak tutorijal kako da što uspešnije vodite sastanke sa svojim timom.
  • Rešavanje problema u timu – Kada mnogo ljudi radi za isti cilj, oni ne stižu do cilja istim putem. Negde na tom putu dešavaju se i nepredviđene okolnosti i sukobi, koje ćete uz sadržaje u ovoj temi uspešno prevladati.
  • Ocenjivanje uspešnosti tima – Ukoliko ste oformili tim i zajedno radili na nekom projektu duže vreme, kako ćete znati da ste vaš tim i vi bili uspešni? Otkrićete kako baš u ovoj temi.

Katerina Pajić

Katerina Pajić, diplomirani sociolog. Studije zavrsila na Filozofskom fakultetu, Univerziteta u Nišu. Radi u sektoru obrazovanja. Nastavnik je predmeta sociologija, ustav i prava građana i građanskog vaspitanja. Autor je elektronskog interaktivnog prirucnika za sociologiju, u pripremi. Osim u obrazovanju drugih, aktivna je i u samoobrazovanju.

Koja znanja na računaru zahteva ovaj kurs?

Nisu potrebna napredna znanja, dovoljno je da koristite internet pretraživač i imejl komunikaciju. 

Šta mi je potrebno da bih pohađao kurs?

Za pohađanje ovog kursa dovoljno je da imate inetrnet konekciju i vaš imejl.  

Da li mogukurs da pratim putem mobilnog telefona?

Da pratite lekcije i rešavate testove možete, ali da uradite sve zadatke, nećete moći preko telefona. Savetujemo da to radite preko računara. 

Da li u tačno vreme moram da budem za računarom kako bih pratio lekcije?

Ne, ovaj kurs nije tako koncipiran. Sistem je tako podešen da pristupate kada god želite i koliko vremena imate na raspolaganju. Na kursu nisu video lekcije, već je kombinacija teksta i multimedijalnog sadržaja, koji možete pregledati kad god želite.

Da li ću moći da pristupam lekcijama i nakon završetka kursa? 

Da, i nakon završetka kursa, biće vam dostupni svi materijali sa kursa.

Poslednja izmena: četvrtak, 5. juli 2018., 16:36